Szerviz: +36 70 6300 279 E-mail: info[at]bestphoneservice.hu

Érdemes odafigyelni a töltésre

Ma már egy mobiltelefon szinte mindent tud. Online olvashatunk, megtudhatunk bármit a világháló segítségével azonnal. A készülékek helyes használatáról, viszont kevesen tudunk. Ez többek közt abból derül ki, hogy a szervizünkbe több alkalommal érkeznek ügyfelek akkumulátor problémával, pedig a készülékük csak pár hónapos. Egy akkumulátor, ha megfelelően töltik, sokkal hosszabb idő után szorul cserére.

  • a legismertebb dolog az, hogy már nem kell “formázni” új korában az akkukat
  • a másik pedig, hogy ne merüljön le teljesen, mert tönkremegy

Ha a személyes tapasztalatomból indulok ki, akkor bizony az előbb leírt két dolog tévhit. A legfontosabb az, hogy ne szakaszosan töltsük a telefonunkat ha tehetjük, hanem alacsony töltöttségi állapotról 100%-ig töltve, megszakítás nélkül! Ne rakjuk töltőre, mert 50% alá esett a szint! Másik fontos dolog az EREDETI kiegészítő használata. Komoly károkat tud okozni egy rossz minőségű utángyártott töltő. Az autóban használt szivartöltők,nagyobb teljesítményűek, ezért semmiképpen sem javasoltak mindennapi használatra.

Ha mégis tévednék, akkor az elmúlt 10 évben csak a “véletlen” műve lehetett, hogy nem volt szükség akkumulátor cserére egyik telefonomban se.

Comments are closed.