Szerviz: +36 70 6300 279 E-mail: info[at]bestphoneservice.hu

iPhone 6 Plus

iPhone 6 Plus szerviz árlista

Minden vásárláshoz ajándék üvegfólia!

iphone 6 plus kijelző csere szerviz

A kijelző cseréje különböző fizikai hatások miatt (leejtés, ütődés) válik szükségessé. Általában csak az üvegfelület repedezik be. Az alkatrészt csak kompletten lehet cserélni, mivel az üveg és a kijelző egybe van építve. Előfordul, hogy csak az LCD sérül, ilyenkor is a teljes kijelzőt kell cserélni.

Rövid idő alatt elvégezhető javítás.
iphone 6 plus hátlap csere szerviz

24.990.-

iPhone 6 Plus hátlap csere

A hátlap cseréje külső behatás miatt szükséges. A ház elgörbülése vagy megrepedése esetén, a további belső mechanikai sérülések elkerülése érdekében ajánlott az azonnali csere. Előfordulhat, hogy csak esztétikai szempontok miatt kéri az ügyfél a hátlap lecserélését.

Időigényesebb javítás.
iphone 6 plus akkumulátor csere szerviz

11.990.-

iPhone 6 Plus akkumulátor csere

Az akkumulátor cseréjére leggyakrabban a készenléti idő lerövidülése ad okot. A gyakori töltésekből adódóan felpúposodás is előfordulhat, amit szintén csak cserével tudunk orvosolni. Amikor az akkumulátor zárlatossá válik, a készülék nem kapcsolható be.

Rövid idő alatt elvégezhető javítás.
iphone 6 plus töltéscsatlakozó szalagkábel csere szerviz

14.990.-

iPhone 6 Plus töltéscsatlakozó szalagkábel csere

A töltéscsatlakozó cseréje a töltési folyamat sűrű megszakadása miatt indokolt. A mikrofon meghibásodása és a fülhallgató csatlakozó problémája, illetve gyenge térerő esetén is ezt az alkatrészt kell cserélni. Gondot okozhat még a csatlakozóba kerülő folyadék vagy valamilyen szennyeződés, esetleg idegen tárgy által kiváltott sérülés is.

Rövid idő alatt elvégezhető javítás.
iphone 6 plus bekapcsoló szalagkábel csere szerviz

14.990.-

iPhone 6 Plus bekapcsoló szalagkábel csere

A bekapcsoló gomb, vaku, illetve videó hang rögzítési probléma, minden esetben ennek az alkatrésznek a cseréjét jelenti. Okozhatja külső fizikai sérülés és a készülékbe került foléyadék is.

Rövid idő alatt elvégezhető javítás.
iphone 6 plus némító és hangerő szalagkábel csere szerviz

14.990.-

iPhone 6 Plus némító és hangerő szalagkábel csere

A némító funkció és a hangerő gombok problémája esetén, minden estben a szalagkábel cseréje javasolt. A meghibásodás oka lehet külső fizikai, illetve folyadék bekerülése a készülékbe.

Rövid idő alatt elvégezhető javítás.
iphone 6 plus home gomb flex csere szerviz

14.990.-

iPhone 6 Plus home gomb flex csere

Előfordulhat a központi gomb meghibásodása is. A probléma adódhat ütésből vagy beázásból. Jellemzően a nyomásra való érzéketlenség jelzi a csere szükségességét

Rövid idő alatt elvégezhető javítás.
iphone 6 plus wifi antenna csere szerviz

14.990.-

iPhone 6 Plus wifi antenna csere

Előfordulhat a wifi jelerősség csökkenése, ami lassabb internet sebességet, vagy más kapcsolati problémát fog okozni. Az antenna cseréjével megszűnik a hiba.

Rövid idő alatt elvégezhető javítás.
iphone ultrahangos tisztítása szerviz

9.990.-

iPhone 6 Plus ultrahangos tisztítása

Beázásánál minél hamarabb kerüljön szervizbe a telefon! Minden esetben a gyors szakmai beavatkozás a legfontosabb! Egy speciális készülékkel, teljesen eltávolítható az áramkörökbe jutott folyadék 100%-a.

Rövid idő alatt elvégezhető javítás.