Szerviz: +36 70 6300 279 E-mail: info[at]bestphoneservice.hu

IPAD AIR

iPad Air szerviz árlista

ipad air érintőüveg csere szerviz bestphone

29.990.-

iPad Air érintőüveg csere

Az érintőüveg cseréje különböző fizikai hatások miatt (leejtés, ütődés) válik szükségessé. Ennek jele lehet a berepedezett üveg felület, vagy érzéketlenség az érintésre. Ha a készülék kijelzője kifogástalanul működik, akkor csak ezt az alkatrészt kell cserélni.

ipad air kijelző csere szerviz bestphone

34.990.-

iPad Air kijelző csere

A kijelző cseréje különböző fizikai hatások miatt (leejtés, ütődés) válik szükségessé. Jelentkezhet csíkos, vagy fehér kép és beázás okozta folt. Minden esetben cserélni kell az alkatrészt.

ipad air akkumulátor csere szerviz bestphone

24.990.-

iPad Air akkumulátor csere

Az akkumulátor cseréjére leggyakrabban a készenléti idő lerövidülése ad okot. A gyakori töltésekből adódóan felpúposodás is előfordulhat, amit szintén csak cserével tudunk orvosolni. Amikor az akkumulátor zárlatossá válik, a készülék nem kapcsolható be.

ipad air töltéscsatlakozó szalagkábel csere szeriz bestphone

14.990.-

iPad Air töltéscsatlakozó szalagkábel csere

A töltéscsatlakozó cseréje a töltési folyamat sűrű megszakadása miatt indokolt. Gondot okozhat még a csatlakozóba kerülő folyadék vagy valamilyen szennyeződés, esetleg idegen tárgy által kiváltott sérülés is.

ipad air bekapcsoló + hangerő és némító fólia csere szerviz bestphone

14.990.-

iPad Air bekapcsoló + hangerő és némító gomb fólia csere

A bekapcsoló, a hangerő és a némító gombok problémáit, minden esetben a komplett fólia cseréjével lehet megoldani. Ezek lehetnek leejtésből származó vagy folyadék által okozott rendellenességek is.

ipad air fülhallgató csatlakozó csere szerviz bestphone

14.990.-

iPad Air fülhallgató csatlakozó fólia csere

A fülhallgató csatlakoztatási hibáit minden esetben a komplett fólia cseréjével lehet megoldani. Ezek lehetnek leejtésből származó vagy folyadék által okozott rendellenességek is.

ipad air előlapi kamera flex csere szerviz bestphone

19.990.-

iPad Air előlapi kamera flex csere

A flex hibájára utal a kamera rossz minőségű képe, vagy akár az előnézeti fotó funkció működésének hiánya is. A probléma oka lehet külső fizikai behatás, vagy beázás.

ipad air hátlapi kamera csere szerviz bestphone

19.990.-

iPad Air hátlapi kamera csere

A hátlapi kamera meghibásodását általában fizikai behatások, vagy a készülékbe kerülő folyadék okozza. Fotózásnál foltos, esetenként homályos, vagy fekete kép jelenik meg a kijelzőn. Kamera problémára utalhat még, ha az automata közelítés funkció hibáját észleljük.

ipad air wifi antenna csere szerviz bestphone

14.990.-

iPad Air wifi antenna csere

Előfordulhat a wifi jelerősség csökkenése, ami lassabb internet sebességet, vagy más kapcsolati problémát fog okozni. Az antenna cseréjével általában megszűnik a hiba.

ipad air gsm antenna csere szerviz bestphone

14.990.-

iPad Air GSM antenna csere (csak wifi+3G modelleknél)

A hálózati jelerősség csökkenése vagy ingadozása, a 3G hálózat megszűnése, sikertelen internet kapcsolódást jelenthet. Az esetek többségében az antenna cseréje megszünteti a problémákat.

ipad 2 ultrahangos tisztítása szerviz bestphone

14.990.-

iPad Air ultrahangos tisztítása

Beázásánál minél hamarabb kerüljön szervizbe a készülék! Minden esetben a gyors szakmai beavatkozás a legfontosabb! Egy speciális eljárással, teljesen eltávolítható az áramkörökbe jutott folyadék 100%-a.