Szerviz: +36 70 6300 279 E-mail: info[at]bestphoneservice.hu

IPAD 4

iPad 4 szerviz árlista

ipad 4 érintőüveg csere szerviz bestphone

24.990.-

iPad 4 érintőüveg csere

Az érintőüveg cseréje különböző fizikai hatások miatt (leejtés, ütődés) válik szükségessé. Ennek jele lehet a berepedezett üveg felület, vagy érzéketlenség az érintésre. Ha a készülék kijelzője kifogástalanul működik, akkor csak ezt az alkatrészt kell cserélni.

ipad 4 kijelző csere szerviz bestphone

24.990.-

iPad 4 kijelző csere

A kijelző cseréje különböző fizikai hatások miatt (leejtés, ütődés) válik szükségessé. Jelentkezhet csíkos, vagy fehér kép és beázás okozta folt. Minden esetben cserélni kell az alkatrészt.

ipad 4 akkumulátor csere szerviz bestphone

19.990.-

iPad 4 akkumulátor csere

Az akkumulátor cseréjére leggyakrabban a készenléti idő lerövidülése ad okot. A gyakori töltésekből adódóan felpúposodás is előfordulhat, amit szintén csak cserével tudunk orvosolni. Amikor az akkumulátor zárlatossá válik, a készülék nem kapcsolható be.

ipad 4 töltéscsatlakozó szalagkábel csere szerviz bestphone

13.990.-

iPad 4 töltéscsatlakozó szalagkábel csere

A töltéscsatlakozó cseréje a töltési folyamat sűrű megszakadása miatt indokolt. Gondot okozhat még a csatlakozóba kerülő folyadék vagy valamilyen szennyeződés, esetleg idegen tárgy által kiváltott sérülés is.

ipad 4 bekapcsoló + hangerő és némító fólia csere szerviz

13.990.-

iPad 4 bekapcsoló + hangerő és némító gomb fólia csere

A bekapcsoló, a hangerő és a némító gombok problémáit, minden esetben a komplett fólia cseréjével lehet megoldani. Ezek lehetnek leejtésből származó vagy folyadék által okozott rendellenességek is.

ipad 4 fülhallgató csatlakozó fólia csere szerviz bestphone

13.990.-

iPad 4 fülhallgató csatlakozó fólia csere

A fülhallgató csatlakoztatási hibáit minden esetben a komplett fólia cseréjével lehet megoldani. Ezek lehetnek leejtésből származó vagy folyadék által okozott rendellenességek is.

ipad 4 előlapi kamera flex csere szerviz bestphone

13.990.-

iPad 4 előlapi kamera flex csere

A flex hibájára utal a kamera rossz minőségű képe, vagy akár az előnézeti fotó funkció működésének hiánya is. A probléma oka lehet külső fizikai behatás, vagy beázás.

ipad 4 hátlapi kamera csere szerviz bestphone

13.990.-

iPad 4 hátlapi kamera csere

A hátlapi kamera meghibásodását általában fizikai behatások, vagy a készülékbe kerülő folyadék okozza. Fotózásnál foltos, esetenként homályos, vagy fekete kép jelenik meg a kijelzőn. Kamera problémára utalhat még, ha az automata közelítés funkció hibáját észleljük.

ipad 4 wifi antenna csere szerviz bestphone

13.990.-

iPad 4 wifi antenna csere

Előfordulhat a wifi jelerősség csökkenése, ami lassabb internet sebességet, vagy más kapcsolati problémát fog okozni. Az antenna cseréjével általában megszűnik a hiba.

ipad 4 gsm antenna csere szerviz bestphone

13.990.-

iPad 4 GSM antenna csere

A hálózati jelerősség csökkenése vagy ingadozása, a 3G hálózat megszűnése, sikertelen internet kapcsolódást jelenthet. Az esetek többségében az antenna cseréje megszünteti a problémákat.

ipad 2 ultrahangos tisztítása szerviz bestphone

14.990.-

iPad 4 ultrahangos tisztítása

Beázásánál minél hamarabb kerüljön szervizbe a készülék! Minden esetben a gyors szakmai beavatkozás a legfontosabb! Egy speciális eljárással, teljesen eltávolítható az áramkörökbe jutott folyadék 100%-a.