Szerviz: +36 70 6300 279 E-mail: info[at]bestphoneservice.hu

Huawei P8

Huawei P8 szerviz árlista

Minden vásárláshoz ajándék üvegfólia!

22.990.-

A kijelző cseréje különböző fizikai hatások miatt (leejtés, ütődés) válik szükségessé. Általában csak az üvegfelület repedezik be. Az alkatrészt csak kompletten lehet cserélni, mivel az üveg és a kijelző egybe van építve. Előfordul, hogy csak az LCD sérül, ilyenkor is a teljes kijelzőt kell cserélni.

29.990.- kerettel kompletten

Időigényesebb javítás.

9.990.-

P8 hátlap (akkufedél) csere

A hátlap cseréje általában külső behatás miatt szükséges. A ház elgörbülése vagy megrepedése esetén, a további belső mechanikai sérülések elkerülése érdekében ajánlott az azonnali csere. Előfordulhat, hogy csak esztétikai szempontok miatt kéri az ügyfél a hátlap lecserélését.

Rövid idő alatt elvégezhető  javítás.

7.990.-

P8 akkumulátor csere

Az akkumulátor cseréjére leggyakrabban a készenléti idő lerövidülése ad okot. A gyakori töltésekből adódóan felpúposodás is előfordulhat, amit szintén csak cserével tudunk orvosolni. Amikor az akkumulátor zárlatossá válik, a készülék nem kapcsolható be.

Rövid idő alatt elvégezhető  javítás.

17.990.-

P8 töltéscsatlakozó csere

A töltéscsatlakozó cseréje sok esetben a csatlakozó rongálódása miatt indokolt. Gondot okozhat még a csatlakozóba kerülő folyadék vagy valamilyen szennyeződés, esetleg idegen tárgy által kiváltott sérülés is.

Időigényesebb javítás.

7.990.-

P8 beszédhangszóró csere

A beszédhangszóró cseréje a megszokott hangminőség romlása miatt szükséges. Sok esetben halk, recseg vagy egyátalán nem szól.

Rövid idő alatt elvégezhető javítás.

7.990.-

P8 csengőhangszóró csere

A csengőhangszó cseréje a zenei- és kihangosítási hang minőségromlása miatt javasolt. A csengőhang recsegése, elhalkulása vagy elnémulása, illetve a kihangosításnál tapasztalt zavaros hang is a jellemző hibák közé sorolható.

Rövid idő alatt elvégezhető javítás.

9.990.-

P8 hátlapi kamera csere

A hátlapi kamera meghibásodását fizikai behatások, vagy a készülékbe kerülő folyadék okozza. Foltos, esetenként homályos kép jelenik meg a kijelzőn. Szintén kamera probléma, ha csak fekete kép jelenik meg, vagy az automata közelítés funkció nem működik.

Rövid idő alatt elvégezhető javítás.

7.990.-

P8 vibramotor csere

A készülék rezgési funkciójának megszűnését, leggyakrabban a vibramotor meghibásodása okozza. Gyakori probléma az is, hogy a leejtést követően a motor nem a megszokott hangot adja vibrálás közben.

Rövid idő alatt elvégezhető javítás.

7.990.-

P8 bekapcsoló + hangerő gomb fólia csere

A bekapcsoló, a hangerő és a némító gombok problémáit, minden esetben a komplett fólia cseréjével lehet megoldani. Ezek lehetnek leejtésből származó vagy folyadék által okozott rendellenességek is.

Rövid idő alatt elvégezhető javítás.

17.990.-

P8 előlapi kamera csere

A kamera hibájára utal a rossz minőségű kép, vagy akár az előnézeti fotó funkció működésének hiánya is. A probléma oka lehet külső fizikai behatás, vagy beázás.

Rövid idő alatt elvégezhető javítás.
iphone ultrahangos tisztítása szerviz

 

 

 

4.990.-

P8 ultrahangos tisztítása

Beázásánál minél hamarabb kerüljön szervizbe a telefon! Minden esetben a gyors szakmai beavatkozás a legfontosabb. Egy speciális készülékkel, teljesen eltávolítható az áramkörökbe jutott folyadék 100%-a.

Rövid idő alatt elvégezhető javítás.