Szerviz: +36 70 6300 279 E-mail: info[at]bestphoneservice.hu

IPHONE 6S

iPhone 6S szerviz árlista

Minden vásárláshoz ajándék üvegfólia!

iphone 6s kijelző csere bestphone service

A kijelző cseréje különböző fizikai hatások miatt (leejtés, ütődés) válik szükségessé. Általában csak az üvegfelület repedezik be. Az alkatrészt csak kompletten lehet cserélni, mivel az üveg és a kijelző egybe van építve. Előfordul, hogy csak az LCD sérül, ilyenkor is a teljes kijelzőt kell cserélni.

Rövid idő alatt elvégezhető javítás.
iphone 6s hátlap csere bestphone service

24.990.-

iPhone 6S hátlap csere

A hátlap cseréje általában külső behatás miatt szükséges. A ház elgörbülése vagy megrepedése esetén, a további belső mechanikai sérülések elkerülése érdekében ajánlott az azonnali csere. Előfordulhat, hogy csak esztétikai szempontok miatt kéri az ügyfél a hátlap lecserélését.

Időigényesebb javítás.
iphone 6s akkumulátor csere bestphone service szerviz

11.990.-

iPhone 6S akkumulátor csere

Az akkumulátor cseréjére leggyakrabban a készenléti idő lerövidülése ad okot. A gyakori töltésekből adódóan felpúposodás is előfordulhat, amit szintén csak cserével tudunk orvosolni. Amikor az akkumulátor zárlatossá válik, a készülék nem kapcsolható be.

iphone 6s töltéscsatlakozó bestphone service szerviz csere

17.990.-

iPhone 6S töltéscsatlakozó szalagkábel csere

A töltéscsatlakozó cseréje a töltési folyamat sűrű megszakadása miatt indokolt. A mikrofon meghibásodása és a fülhallgató csatlakozó problémája, illetve gyenge térerő esetén is ezt az alkatrészt kell cserélni. Gondot okozhat még a csatlakozóba kerülő folyadék vagy valamilyen szennyeződés, esetleg idegen tárgy által kiváltott sérülés is.

Rövid idő alatt elvégezhető javítás.
iphone 6s beszédhangszóró csere szerviz bestphone

14.990.-

iPhone 6s beszédhangszóró csere

A beszédhangszóró cseréje a megszokott hangminőség romlása miatt szükséges. Sok esetben halk, recseg vagy egyátalán nem szól.

Rövid idő alatt elvégezhető javítás.
iphone 6s csengőhangszóró csere szerviz bestphone service

17.990.-

iPhone 6S csengőhangszóró csere

A csengőhangszó cseréje a zenei- és kihangosítási hang minőségromlása miatt javasolt. A csengőhang recsegése, elhalkulása vagy elnémulása, illetve a kihangosításnál tapasztalt zavaros hang is a jellemző hibák közé sorolható.

Rövid idő alatt elvégezhető javítás.
iphone 6s hátlapi kamera csere szerviz bestphone

17.990.-

iPhone 6S hátlapi kamera csere

A hátlapi kamera meghibásodását fizikai behatások, vagy a készülékbe kerülő folyadék okozza. Foltos, esetenként homályos kép jelenik meg a kijelzőn. Szintén kamera probléma, ha csak fekete kép jelenik meg, vagy az automata közelítés funkció nem működik.

Rövid idő alatt elvégezhető javítás.
iphone 6s bekapcsolo, némító és hangerő szalagkábel csere szerviz bestphone

17.990.-

iPhone 6S bekapcsoló, némító és hangerő szalagkábel csere

Bekapcsoló gomb, vaku, illetve videó hang rögzítési probléma, a némító funkció és a hangerő gombok problémája ,minden esetben ennek az alkatrésznek a cseréjét jelenti. Okozhatja külső fizikai sérülés és a készülékbe került foléyadék is.

Rövid idő alatt elvégezhető javítás.
iphone 6s wifi antenna csere szerviz bestphone

17.990.-

iPhone 6S WiFi antenna csere

Előfordulhat a wifi jelerősség csökkenése, ami lassabb internet sebességet, vagy más kapcsolati problémát fog okozni. Az antenna cseréjével általában megszűnik a hiba.

Rövid idő alatt elvégezhető javítás.
iphone 6s vibramotor csere szerviz bestphone

17.990.-

iPhone 6S vibramotor csere

A készülék rezgési funkciójának megszűnését, leggyakrabban a vibramotor meghibásodása okozza. Gyakori probléma az is, hogy a leejtést követően a motor nem a megszokott hangot adja vibrálás közben.

Rövid idő alatt elvégezhető javítás.
iphone 6s home gomb flex csere szerviz bestphone

17.990.-

iPhone 6S Home gomb flex csere

Előfordulhat a központi gomb meghibásodása is. A probléma adódhat ütésből vagy beázásból. Jellemzően a nyomásra való érzéketlenség jelzi a csere szükségességét.

Rövid idő alatt elvégezhető javítás.
iphone 6s előlapi kamera flex csere szerviz bestphone

17.990.-

iPhone 6S előlapi kamera flex csere

A flex hibájára utal a kamera rossz minőségű képe, vagy akár az előnézeti fotó funkció működésének hiánya is. Az alkatrésznek a fény- és távolság érzékelésben, és a beszédhangszóró működésében is szerepe van. A probléma oka lehet külső fizikai behatás, vagy beázás.

iphone ultrahangos tisztítása szerviz

9.990.-

iPhone 6S ultrahangos tisztítása

Beázásánál minél hamarabb kerüljön szervizbe a telefon! Minden esetben a gyors szakmai beavatkozás a legfontosabb. Egy speciális készülékkel, teljesen eltávolítható az áramkörökbe jutott folyadék 100%-a.

Rövid idő alatt elvégezhető javítás.