Szerviz: +36 70 6300 279 E-mail: info[at]bestphoneservice.hu

Mi is számít beázásnak

Korábbi cikkünkben olvashattunk magáról a beázási folyamatról. Most azokat az eseteket sorolnánk fel, amik bizony beázásnak minősülnek, mégha nem is gondolnánk.

A legjellemzőbb a fürdőszobai telefonhasználat. Amire nem gondolunk: pára, gőz és nedvesség. Ezek bizony jelen vannak egy-egy fürdés alatt, ha akarjuk, ha nem. A pára vagy a gőz bekerül a telefonunkba és akár jóval később jelentkezik majd csak a baj, mert így csak kis mennyiségű folyadék jut be. De a kevés víz is tud nagy gondokat okozni. A másik fürdőszobai eset a hajszárítás közben való telefonálás. A vizes haj hozzáér a telefonhoz, majd pár csepp víz akár bele is folyik. Sokan a kicsi gyerekek kezébe adják a telefont, amit a szájukba vesznek. Nem is gondolnánk, hogy milyen súlyos károsodásokat tud az emberi nyál okozni a telefon belső alkatrészeiben. Az éjszakára vagy hideg időben a kocsiban felejtett mobiltelefon bepárásodik és ez nagy gondot eredményez. Ha esőben, vagy komolyabb izzadsággal járó sportolás közben használjuk a telefont, bekerülhet némi folyadék a belső részeibe, ami a későbbiekben akár helyrehozhatatlan károsodáshoz vezethet. Problémát okozhat a mobiltelefonra öntött üdítő, vagy ital, amit az elmondások szerint gyorsan letörölnek. De vajon gyorsabb a letörlés, mint a telefonba belecseppenő folyadék?

bestphone szerviz beázás okostelefon beázott mobil

Röviden ezek lennének a legáltalánosabb helyzetek, amikre nem mondanánk, hogy beázott a telefonunk és mégis azt jelentik gyakorlatilag.

Comments are closed.